Implant Dentar

Dr. Sorin FildanIMG_58151

Telefon: 0741 157527
Email: sorinfildan@yahoo.com
Adresa: Bdul Lapusneanu nr. 165 – Zona City Park Mall, Constanta

 

Implant dentar este una dintre solutiile de tratament pe care medicul dentist vi le poate indica atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti care au fost deja extrasi sau care nu mai pot fi tratati si vor trebui extrasi. Un implant dentar este un surub de titan care inlocuieste radacina unui dinte care lipseste. Peste acest implant din titan se va monta coroana dintelui, astfel incat la finalul tratamentului dumneavoastra veti avea un dinte care se comporta ca proprii dumneavoastra dinti cand mancati, vorbiti sau radeti. Terapia implantara reprezinta o optiune restaurativa cu un lung istoric clinic. Implantele dentare pastreaza integritatea structurii faciale si reduc inconvenientele asociate pierderii dintilor

De ce ar trebui sa optez pentru un implant dentar?

  • Implantul dentar poate sa previna declansarea unor efecte negative care se produc in lant atunci cand lipsesc unul sau mai multi dinti.
  • Osul se resoarbe ( se atrofiaza)
  • Dintii vecini se inclina spre spatiul ramas liber
  • Dintii antagonisti coboara
  • Creste riscul de aparitie a cariilor
  • Produce dureri ale articulatiei temporo-mandibulare

Care sunt beneficiile mele in urma unul tratament cu implant dentar?

  • O investitie de viitor in calitatea vietii dvs.
  • Va poate scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor
  • Pastreaza intacti dintii vecini celui lipsa
  • Stimuleaza functional osul, care nu se mai resoarbe/ atrofioaza

Cui se adresează implantul?implantologia1[1]

În general, orice persoană căreia îi lipsesc unul sau mai mulţi dinţi poate beneficia de tratament cu implanturi dentare.

Principalele limite sunt date de cantitatea şi calitatea osului receptor, poziţia sinusului maxilar sau nervului alveolar-inferior, cauze legate de starea generală a organismului (pacientul este încă în creştere sau suferă de afecţiuni generale cum ar fi diabetul zaharat, anumite afecţiuni ale sângelui, etc.).
De aceea, înaintea de plasarea implanturilor dentare se vor face un set de radiografii speciale şi analize de sânge.

Specialiştii vor determina dacă sunteţi sau nu un candidat pentru implanturi dentare, dupa o evaluare atentă a tuturor testelor şi istoricului dumneavoastră dentar.

Este important de ştiut că nu există durere la inserarea unui implant, iar această operaţie, comparabilă cu cea a extracţiei dentare, se va face cu anestezie. Datorită evoluţiei echipamentelor şi medicaţiei, precum şi a pregătirii echipei de anestezişti, pacienţii susţin că se simt mult mai confortabil cu tratamentul lor decât s-au simţit vreodată în trecut

fotolia_24387420_subscription_l_eyecatcher[1]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress